Solutions

HEBT U WERKELIJK DE VOLLEDIGE CONTROLE?

Stelt u zich een digitale toekomst voor die volkomen helder en duidelijk is. U hebt een volledig overzicht van uw licentiestructuur, vertrouwen in uw complianceprocessen en een enorme stijging van uw bedrijfsresultaat. Ziet u het al voor u? Dit is een toekomst waarin uw IT-team het voortouw neemt door innovatie te stimuleren en kansen te vergroten.

Solutions

Met de beproefde optimalisatieaanpak van Blackbelt XP kunt u de complexe wereld van licenties achter u laten en hebt u zelf volledig de regie: u bent beschermd tegen onverwachte kosten, u hoeft niet op te zien tegen audits en u betaalt nooit te veel voor licenties of cloudservices.

 • Insights

  Als u geen duidelijke insights hebt in uw softwaregebruik, loopt u meer financiële en veiligheidsrisico’s en is het moeilijker om kritische besluiten te nemen.

 • Optimization

  Zodra u uw licentiepositie in de Insights-fase volledig inzichtelijk hebt, is het tijd om uw softwareomgeving te gaan optimaliseren.

 • Protection

  Blijf uw prestaties voortdurend optimaliseren, vermijd risico’s en behoud zelf de regie met onze geavanceerde Protection-services.

Add-on Services

 • Control Tower

  Blijf uw prestaties voortdurend optimaliseren en profiteer van realtime inzicht in uw omgeving met behulp van Control Tower voor Microsoft Azure.

 • Gebruikte licenties

  Dit is een win-winsituatie: verdien geld door uw ongebruikte, overbodige licenties te verkopen of bespaar geld door gebruikte licenties te kopen.

Meer informatie nodig?

Nieuwsgierig geworden naar hoe onze aanpak uw organisatie kan helpen? Neem dan contact met ons op.

Vertrouwd door de overheid en het bedrijfsleven