Blackbelt XP-Aanpak

Neem de regie over uw software volledig in eigen hand en weet dat wij u terzijde staan

Costs Down, Compliance Up, Innovation Ready.

Uw traject met ons begint bij het verkrijgen van Insights en volledige transparantie. Op basis daarvan kunt u de juiste keuzes maken voor uw bedrijf.

Met de verkregen inzichten kunt u Optimalisatie verwezenlijken. Wij werken samen met u aan het ontwikkelen van scenario’s en het ontwikkelen van roadmaps en garanderen dat u de beste contractvoorwaarden krijgt bij de grootste softwareleveranciers.

Optimalisatie leidt tot zekerheid en topkwaliteit. Wanneer uw omgeving voortdurend wordt geoptimaliseerd, kunt u de Blackbelt XP-certificering behalen via onze effectieve Protection-services.

Ontdek de 3 krachtige fasen van onze beproefde aanpak

1
Insights

Als u geen duidelijke insights hebt in uw softwaregebruik, loopt u meer financiële en veiligheidsrisico’s en is het moeilijker om kritische besluiten te nemen.

2
Optimization

Zodra u uw licentiepositie in de Insights-fase volledig inzichtelijk hebt, is het tijd om uw softwareomgeving te gaan optimaliseren.

3
Protection

Blijf uw prestaties voortdurend optimaliseren, vermijd risico’s en behoud zelf de regie met onze geavanceerde Protection-services.

Lees meer over Blackbelt XP via Solutions:

Solutions

Spreek met een expert

Benieuwd naar Blackbelt XP u kan helpen? Neem dan contact op!